Weersverwachting

 • Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog

  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er zijn geen waarschuwingen
  Vanavond is het vrijwel onbewolkt. In de kustprovincies waait een matige, aan de noord- en noordwestkust en op het IJsselmeer (vrij) krachtige wind uit het zuidwesten. Elders is er weinig wind.

  Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 15°C aan de noordwestkust tot lokaal 6°C in het oosten. De zuidwestelijke wind is aan de kust vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. In de kustprovincies is de wind matig tot vrij krachtig. Dieper landinwaarts is er weinig wind.

  Morgenochtend zijn er wolkenvelden, in het noordwestelijk kustgebied kan wat regen vallen, elders blijft het droog. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot hard, windkracht 6-7.
  Morgenmiddag is het landinwaarts vrij zonnig en blijft het droog. In het noordwesten komen wat meer wolkenvelden voor en kan wat regen vallen. De middagtemperaturen liggen rond 17°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig, soms eerst nog hard, windkracht 6-7.
  Morgenavond neemt de bewolking van het westen uit toe. In de tweede helft van de avond gaat het in het noordwesten regenen. De wind is zuidwestelijk en matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig, windkracht 6. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 06/10/2022 18.02 uur LT