Weersverwachting

 • Overdag af en zon en enkele buien. Morgen meest droog

  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vannacht is het half tot zwaar bewolkt en valt in het zuidoosten nog af en toe regen. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig.

  Overdag schijnt af en toe de zon en trekken er enkele buien over, in de middag in het zuidoosten en oosten een enkele met onweer. De middagtemperatuur komt uit op zo’n 17°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig.

  In de nacht naar woensdag klaart het op en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt tussen 11°C aan de kust en plaatselijk 6°C verder landinwaarts. De zuidwestenwind is zwak, aan de kust matig.

  Woensdag overdag zijn er perioden met zon en in het noorden komt een enkele bui voor. In de avond raakt het van het westen uit bewolkt, in het westen valt later wat regen. De middagtemperatuur ligt tussen 16°C in het noordwestelijk kustgebied en 20°C plaatselijk in het zuiden. De zuidwestenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 24/05/2022 03.32 uur LT